Vedeți ce riscă cei care-și încendiază deșeurile menajere și unde vă puteți adresa.

 

 

Tot mai des la adresa HN24, vin mai multe plângeri referitor la cazuri de incendiere a gunoiului în curte. Pe lângă faptul că este nociv pentru locuitori dar și pentru mediul înconjurător, aceasta este o practică rea.

Contactat de HN24, Vasile Moraru inspector superior la Inspecţia Ecologică Hînceşti a declarat că: Persoanele care dau foc la deșeurile menajere, s-au la gunoiul din curte, conform art. 154 a codului contravențional riscă amendă de la 600 la 1200 lei, iar persoanele juridice de la 120 la 180 unități contravenționale.

Persoanele care sunt martori la așa gen de încălcări se pot adresa la numărul de telefon (0269) 2-23-07 s-au să scrie o plângere la Inspecția Ecologică Hâncești care se află pe strada Mihalcea Hâncu 141.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !