Doi copii singuri și dezbrăcați depistați de polițiști

Doi copii de 5 și 6 anișori, (fată și băiat), lăsați fără supravegherea maturilor au fost depistați astăzi de polițiști
Polițiștii din Hîncești fiind în serviciu în localitatea Cioara, au observat în stradă, doi copii singuri și dezbrăcați.
 
În discuție cu minorii, aceștia au spus că se plimbă. În aceste circumstanțe, polițiștii au anunțat autoritățile locale pentru a identifica familia minorilor. S-a stabilit că părinții au 6 copii, în vârstă de 3 și 11 ani.
Mama și copiii au fost plasați la un centru de plasament din mun. Hîncești. Părintele a fost atenționat să nu lase fără supraveghere minorii că altfel riscă să fie sancționată.
 
Acest caz nu este unicul, în care polițiștii depistează copii lăsați fără supravegherea maturilor, fapt ce ne face să batem alarma pentru a nu permite în continuare astfel de situații. Mai mult că suntem în apropierea vacanței de vară, iar copiii, de cele mai multe ori rămân fără supraveghere și se supun diferitor riscuri.

2 thoughts on “Doi copii singuri și dezbrăcați depistați de polițiști

  • 2021-12-04 at 03:58
    Permalink

    65369 661437Hello there, just became alert to your weblog by means of Google, and discovered that its actually informative. Im gonna watch out for brussels. Ill be grateful if you continue this in future. Numerous individuals is going to be benefited from your writing. Cheers! 192311

    Reply
  • Pingback: ตู้แปลภาษา

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!