Știri din Moldova

Două minore – însărcinate, la Călărași și Drochia

Oamenii legii au fost sesizați astăzi despre faptul că două minore ar fi însărcinate. Cazurile au avut loc în raioanele Drochia și Călărași, susțin sursele PulsMedia.MD.

Primul caz a avut loc în prima jumătate a zilei, în jurul orei 11:00, într-o localitatea din raionul Călărași. Oamenii legii au fost alertați de către asistentul social din localitatea care a comunicat că o adolescentă de 15 ani este însărcinată de aproximativ 28-30 de săptămâni.

Cel de-al doilea caz a avut loc în a cea de-a doua jumătate a zilei, în jurul orei 18:25, într-o localitate din raionul Drochia. O femeie a sunat la poliție și a comunicat că nepoata sa, în vârstă de 15 ani este însărcinată.

Aceasta ar locui în concubinaj de ceva timp cu un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Ambele cazuri au fost înregistrate de oamenii legii și au fost demarate anchete penale pentru a se stabili toate circumstanțele.

Amintim că în luna ianuarie curent o minoră de 11 ani din raionul Călărași a născut, după ce anterior a rămas gravidă fiind violată de către tatăl său vitreg în grija căruia a fost lăsată de către mama sa.

https://youtube.com/shorts/WD83ApxQB7E?feature=share

 

Caz șocant în Moldova. O fetiță de 11 ani a născut

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!