Energia electrică se scumpește cu 47 de bani

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a examinat și aprobat, în ședință publică, noile prețuri reglementate și tarifele pentru energia electrică.

Astfel, consumatorii de energie electrică din nordul Republicii Moldova vor plăti cu 35 de bani mai mult curentul electric, începând cu 1 iunie, fiind stabilit un tarif de 2,86 lei pentru un kw/h pentru energia electrică livrată de FEE-Nord.

Consumatorii din centrul și sudul Moldovei vor plăti cu 57 de bani mai mult energia electrică începând cu 1 iunie, ANRE stabilind pentru Premier Energy un tarif de 2,64 lei pentru un kw/h.

Amintim că, pe 6 iunie Premier Energy a cerut ANRE majorarea tarifului la energia electrică de la 2,17 lei până la 2,71 lei/kWh. De asemenea, Furnizarea Energiei Electrice Nord (FEE-Nord) a trimis ieri, 7 iunie, o solicitare către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) prin care cere majorarea tarifului la energia electrică de la 2,51 lei/kWh la 2,93 lei/kWh.

sursa Replica Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!