Știri din Hîncești

Felicitări pentru Valeria Gheorghiță care a adus în Hîncești medalia de Bronz

În lumina ultimelor performanțe impresionante din cadrul competiției de judo din Moldova, sportiva noastră din Hîncești a ieșit în evidență prin determinarea și abilitățile sale remarcabile. Valeria Gheorghiță, aflată în competiția Under 21, a reușit să cucerească podiumul, aducând acasă medalia de bronz.

Cu o prestație puternică și o abordare dedicată, Gheorghiță a demonstrat că este o forță de luat în considerare în lumea judoului moldovenesc. Deși competiția a fost puternică, ea și-a arătat priceperea și determinarea, reușind să-și asigure locul pe podium într-o categorie de greutate disputată.

Familia Hîncești24 a reușit să ia legătura cu Valeria, și iată ce a declarat: Un sportiv nu se naște sportiv, acesta devine doar prin muncă

Am fost participantă a Campionatului Republicii Moldova la judo Tineret U21 , am reușit să mă clasific pe locul 3 , dar am fost la un pas de a intra în finala categoriei . Competiția a fost destul de grea , în special pregătirea pentru aceasta , a trebuit să mă confrunt cu câteva kilograme în plus adăugate ca să pot lupta în categoria de 70 de kilograme . Unicul obstacol probabil a fost experiența , adversara mea având mai mulți ani de judo . Locul trei nu este doar o poziție pe podium, ci este o amintire a tuturor eforturilor și sacrificiilor depuse, iar acum sunt motivată să merg mai departe, să mă antrenez și să lupt pentru noi provocări și succese. Vreau în special să-i mulțumesc antrenorului meu Maxim Fominîh pentru efortul si munca depusă, a declarat Valeria Gheorghiță pentru Hîncești 24.

 

Eforturile tale susținute și pasiunea pentru judo au culminat cu obținerea medaliei de bronz în categoria Under 21, confirmându-ți astfel dedicarea și talentul în acest sport. Succesul tău reprezintă nu doar o realizare personală, ci și o reflectare a muncii asidue și a antrenamentelor intense.

Echipa noastră de la Hîncești24 este mândră să te susțină și să îți transmită cele mai sincere felicitări pentru această performanță excepțională. Ai demonstrat că ai puterea și determinarea necesare pentru a depăși orice obstacol și pentru a-ți atinge visurile.

Îți urăm mult succes în continuare și suntem siguri că vei continua să strălucești în competițiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!