Igor Mosneguta și Costin Barba din Hîncești obțin două victorii în Profesional Boxing Show

 

 

 

 

Pe data de 13 aprilie, la Manej Sport Arena a avut loc Profesional Boxing Show. Doi sportivi din orașul Hîncești au participat la acest eveniment, este vorba despre Igor Mosneguta și Costin Barba. Pentru Costin Barba a fost debut, unde hîncesteanul nostru a reușit să calce cu dreptul, și reușește să obțină victorie la puncte împotriva sportivului Chiril Bortnicov din Moldova.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Al doilea luptător hînceșteanul  Igor Mosneaguta, a reușit să-l facă knockout pe sportivul din Lituania Karolis Buslys, în a treia repriză. Pentru prima dată în Moldova au avut loc lupte profesioniste. Luptătorii Hînceșteni aduc sincere mulțumiri antrenorului Igor Untilă, și echipei care mereu îi sustine și desigur tuturor fanilor luptelor martiale. Hîncești 24 vă pune la dispoziție mai jos lupta între Igor Mosneguta și Karolis Buslys.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !