Lista completă a candidaților din circumscripția nr.38 Hîncești.

 

 

 

Vă prezentăm, lista completă a candidaților la Alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019. În circumscripția uninominală 38, Hîncești. P lîngă această listă va mai fi un  buletin de vot, pentru partide.

Botnari Alexandru (PDM),
Petru Cordineanu (PSRM),
Perțu Victor (Șor)
Grigore Cobzac (ACUM), deputat.
Silviu Ioniță (Independent)
Sergiu Ioniță (PNL)
Mircea Șura (PL)

Concurenții electorali pe circumscripția națională: PDM,  „ACUM Platforma DA și PAS”, PCRM, PSRM, ȘOR, Antimafie.

Deși Hîncești 24, nu este un site care publică noutăți din categoria Politic, în cazul apropierii Alegerilor Parlamentare 2019, facem un apel către toate Partidele și Candidații din Hîncești, să ne expedieze Programul, Poze, și altele necesare pentru a le face publice pentru toată lumea. Astfel toată informația ce ține de localitatea noastră în cadrul alegerilor va fi mediatizată.

HN24 asigură crearea la fiecare în parte a unei pagini personale, unde va fi plasată informația. Acest serviciu este Gratis pentru toți participanții și va dura doar pe durata alegerilor. Informațiile le expediați pe hn24tv@gmail.com

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

 

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!