Video! Acțiuni de intimidare a unui locuitor din Hîncești prin efectuarea unei împușcături

 

 

 

 

La 23 ianuarie 2019, în jurul orei 4-20 dimineaţa, în Serviciul de Gardă a IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic de la un locuitor, al municipiului  Hînceşti, în vârstă de 46 ani precum că persoane necunoscute au deteriorat un geam de la domiciliul ultimului, prin efectuarea unei împuşcături.

La faţa locului s-a deplasat Grupa operativă din cadrul IP Hînceşti pentru a documenta cazul. Astfel la locul faptei, au fost depistate alice, care ar servi ca probe. Inspectoratul de Poliţie Hînceşti va iniţia un dosar penal conform art. 287 alin.3 (Huliganism) Cod Penal al R.M.

Astfel se întreprind măsuri de investigare pentru a stabili toate circumstanţele şi identificare a făptaşilor. Informaţia a fost confirmată de către Ofiţerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

 

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !