Localitatea Cioara ! Un bărbat a aplicat lovituri cu cuțitul amicului de pahar

Localitatea Cioara ! Un bărbat a aplicat lovituri cu cuțitul amicului de pahar. La 3 martie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic de la o locuitoare a raionului Hîncești, care a comunicat că concubinul său a fost rănit cu cuțitul de către un vecin. La fața locului s-au deplasat angajații poliției, pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe parcursul zilei, de 3 martie în localitatea Cioara din raionul Hîncești și anume la poarta unei gospodării, după întrebuințarea băuturilor alcoolice, s-a iscat o neînțelegere, între doi consăteni, prin urmare, un bărbat, în vârstă de 40 ani avînd cu el un cuțit, i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea abdomenului și citeva lovituri gambei drepte, consăteanului său, de 42 ani.

La fața locului a fost solicitată ambulanța, pentru acordarea ajutorului medical, ulterior victima fiind transportată la spital, fiind diagnosticat cu plagă prin tăiere de cuțit în regiunea abdominală și în regiunea gambei drepte. Pe acest caz, poliția a inițiat o anchetă. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești,Cristina Vicol .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!