Natalia Saharov şef-interimar IMSP Hânceşti despre Alexandru Botnari

“Cred că dl Alexandru este persoana cea mai potrivită pentru a reprezenta cetăţenii mun. Hânceşti în Parlamentul R. Moldova.”

„Eu consider că primarul de Hânceşti merită ales în Parlamentul R. Moldova, pentru a promova şi în continuare proiectele spre beneficiul locuitorilor r. Hânceşti. D-lui a demonstrat că este un bun gospodar. A atras multe investiţii pe care toţi le cunoaşteţi, precum ar fi: drumuri bune, iluminare stradală, amenajarea grădiniţelor, stadionului municipal, şi multe alte proiecte.

De asemenea, nu a rămas niciodată indiferent de cetăţenii care au avut nevoie de ajutor în perioadele grele ale vieţii, mereu i-a susţinut pe nevoiaşi şi i-a ajutat să treacă peste perioadele dificile. La fel mă bucur că în oraşul nostru orice copil rămas în stradă, poate beneficia de condiţii decente la Centrul de plasament „Brânduşa”, şi ajutor din partea asistenţilor sociali, pentru a deveni o persoană integră în societate, aceasta datorită insistenţei d-lui primar.

Cred că dl Alexandru este persoana cea mai potrivită pentru a reprezenta cetăţenii mun. Hânceşti în Parlamentul R. Moldova. Este o persoană carismatică care ştie să muncească.”

Achitat din Fondul Electoral

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!