O angajată a Poliției de Frontieră, strivită de un TIR la Vama Leușeni

 

 

 

 

O femeie a murit după ce a fost strivită sub roțile unui TIR de marca DAF, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 10:20, în punctul de trecere a frontierei de la Leușeni.

Ana Marchitan, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, a confirmat incidentul și a declarat pentru Deschide.MD că tragedia s-ar fi întâmplat în timp ce un polițist de frontieră verifica actele șoferului camionului, iar acesta a decis să mute TIR-ul de pe o pistă pe alta.

„Polițistul de frontieră verifica actele șoferului, iar șoferul, fără a avea permisiunea angajatului nostru, a decis să schimbe TIR-ul de pe o pistă pe alta, când femeia, angajată civil a IGPF, din neatenție a trecut prin fața camionului și a fost strivită sub roțile acestuia. La moment se cercetează toate circumstanțele în care s-a produs tragedia”, a precizat Marchitan.

Victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 59 de ani, angajată în cadrul Poliției de Frontieră, în funcție de îngrijitoare de încăperi de serviciu de la Punctul de trecere a frontiere Leușeni-2. 

sursa: Deschide.md

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!