O căruță s-a tamponat într-un automobil în s.Crasnoarmeiscoe raionul Hîncești

 

 

 

 

La 11 aprilie 2019, în jurul orei 19:40, în strada satului Crasnoarmeiscoe raionul Hîncești s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport cu tracțiune animală. Un bărbat, în vârstă de 46 ani, nu a cedat trecerea într-o intersecție a pierdut controlul hipomobilului și s-a tamponat într-un automobil de model Ford, ce se deplasa regulamentar, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 53 ani. Ambii conducători sunt din aceeași localitate.

Persoanele implicate în accidentul rutier nu au avut nevoie de îngrijri medicale. Şoferii au fost testați cu alcooltestul “Drager”. S-a constatat că conducătorul căruței avea, în sânge, o concentrație de alcool de 1,7 mg/l. Celălalt șoferul, în urma testării cu etilotestul a indicat 0.00mg/l în aerul expirat.

Mijlocul de transport cu tracțiune animală nu deține înregistrare la APL. Poliția cercetează cazul. Conducătorul mijlocului de transport care se face vinovat de producerea accidentului rutier va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al RM. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !