3 autoturisme au fost implicate într-un accident pe traseul Chișinău-Hîncești

 

 

 

 

La 12 aprilie 2019, în jurul orei 14-30, pe traseul Chișinău-Hincesti, km25 în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei s-a produs un accident rutier. Conducătorul auto, în vârstă de 31 ani, locuitor al raionului Basarabeasca se deplasa spre Chișinău, nu a ținut cont de condițiile meteo a pierdut controlul volanului a intrat pe contrasens și s-a tamponat într-un alt autoturism de model Mitsubishi, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani, locuitor al mun.Chișinău.

Astfel, Automobilul Mitsubishi în urma tamponarii a fost proiectat într-un camion de model DAF care transporta pietriș pentru reparația drumurilor. Șoferii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ei au fost testați cu alcooltestul “Drager” care a indicat 0,00mg/poliția investighează toate circumstanțele.

Conducătorul auto care se face vinovat de producerea accidentului rutier va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hincesti, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !