O femeie din localitatea Voinescu si-a dat foc și a decedat

La 2 mai 2021, în jurul orei 22:49, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic, precum că în curtea gospodăriei din  localitatea Voinescu raionul Hîncești, o femeie, în vârstă 61 ani s-a stropit cu o substanță necunoscută și s-a incendiat.

La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în seara de 2 mai, fiul victimei fiind la vecini, a auzit niște țipete din curtea gospodăriei sale. Deplasîndu-se la domiciliu, a depistat în curtea gospodăriei, cadavrul mamei sale,cu urme de arsuri pe corp și o sticluță cu “kerosen” lîngă ea. În urma investigațiilor s-a stabilit că victima locuia împreună cu fiul său, uneori consuma băuturi alcoolice, avînd un comportament depresiv.

Medicii ajunși la locul faptei au constat decesul victimei. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Pe acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hincesti, Cristina Vicol.

3 thoughts on “O femeie din localitatea Voinescu si-a dat foc și a decedat

  • Pingback: real dumps with pin shop

  • 2021-11-19 at 03:15
    Permalink

    333151 794905Hi. Cool post. Theres an problem with your website in firefox, and you may want to check this The browser could be the market chief and a excellent section of people will pass more than your fantastic writing because of this difficulty. 479553

    Reply
  • Pingback: amazing places to see

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!