Accident la intrarea în localitatea Lăpușna

La 2 mai 2021, polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au fost informați precum că în localitatea Lăpușna, din raionul Hîncești, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două automobile. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că pe traseul R -33, km 16, la intrare în localitatea Lăpușna, în intersecție automobil de model VW și automobilul de model „VAZ 2121”, s-au tamponat frontal-lateral, ambele autovehicule derapînd pe acostament. La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care a acordat ajutor medical, unei minore de 10 ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul „Drager”, ulterior s-a stabilit că conducătorul automobilului de model VW, avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o cauză penală conform art 264/1 Cod Penal al RM (conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate). Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!