Părinții lui Marcu din nou cer ajutorul tău ! Un caz extrem ieșit din comun

 

 

 

De cind au ajuns la Moscova am sperat ca operatia lui Marcu va fi cu succes. M-am rugat si am fost alaturi de ei, am numarat orele pina a iesit din operatii, nu pot sa redau cit sufera acest copil , m-am atasat de Marcu foarte mult si nu vreau sa accept ca nu poate fi salvat. Implor pe toti oamenii cu suflet mare sa doneze macar cite 1 euro, sa il ajutam sa fie bine. ❗ NU IGNORA ❗ Orice #Share Contează.Vă Mulțumim tuturor pentru implicare Doamne Ajută tuturor #casăfiebine Împreună facem doar fapte bune. Oameni buni, apelăm iarăși la ajutorul dumneavoastră… Am reușit împreună să adunăm banii pentru operația lui Marcu, dar din păcate nu a reușit operația să prindă gaura de la baterie.

Prima operație a fost reușită, a decurs bine, au cusut esofagul si traheea, stare stabilă, după a 4-a zi a scazut brusc saturația și pulsul s-a mărit și au fost nevoiți să îl opereze iarași, i-au pus gastristoma (tub în stomac pentru a fi hrănit) și i-au exterpat esofagul definitiv, pentru că unde a fost cusut a crăpat (deoarece pereții esofagului și a traheei erau prea afectați din cauza bateriei de aceea nu s-au prins) . Dupa a 2-a operație a fost în stare grav-stabil, a stat de acum întubat 7 zile (respiră aparatul pentru el), au încercat să-l extubeze fiindcă dacă stătea mult întubat se producea infecție în plămâni, deja când l-au extubat au văzut că nu poate respira și i-au facut a 3-a operație de urgență traheostoma (tub în gât, prin el respiră acum și câteva luni bune).

Acum avem nevoie de reabilitare, starea grav-stabil, avem nevoie de transplant de esfofag….și o suma enormă iarăși pentru noi… Vă Mulțumim ❤️❤️❤️
😭😭😭😭 𝐂𝐡𝐞𝐥𝐭𝐮𝐢𝐞𝐥𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐠 𝐥𝐚 𝟑𝟎 𝟎𝟎𝟎€ 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐈𝐦𝐩𝐥𝐨𝐫ă𝐦 𝐩𝐚𝐧𝐚 𝐥𝐚 𝐃𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞 𝐃𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞 𝐬𝐚 𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐢 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥. 🙏🙏🙏🔴✅➡️Donați din orice colț al lumii aici: www.donate.plus/ro/SaveMarcu2 sau pe facebook:
https://www.facebook.com/donate/589548564852240/?fundraiser_source=external_url

Ofer aici datele pentru cei care doresc sa doneze din UE si din ROMANIA in euro: Cod IBAN RO66 RZBR 0000 0600 2076 1861 in roni: Cod IBAN RO23 RZBR 0000 0600 1080 1123. Beneficiar Mihai Dumitrache-verisorul Cazacu Olesea , ei nu au cont deschis in Romania, nu au reusit , au plecat in Moscova si de aceea au apelat la verisorul Mihai Dumitrache.In contul din euro a Olesei se intilnesc probleme la donarea online din unele tari, de aceea am deschis cont in Romania, ca face parte din UE. Astazi mama a deschis cont si in Rusia. Afisez datele in poze
🙏🙏🙏 Distribuie – e Gratis 🙏🙏🙏

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !