Știri din Hîncești

Un Inspector Vamal de la Leușeni lovit cu capul în față și amenințat cu un cuțit

 

 

 

 

La 11 februarie 2019, în jurul orei 21, pe teritoriul Postului Vamal Leuşeni, un bărbat în vârstă de 31 ani, locuitor al oraşului Orhei, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova nefiind de acord cu controlul vamal, încălcând grosolan ordinea publică, exprimând vădită lipsa de respect faţă de societate, a aplicat violenţă faţă de inspectorul vamal, în vârstă de 34 ani, original din municipiul Bălţi care îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu.

În timp ce vameşul verifica microbuzul de model Volkswagen LT şi remorca a fost lovit cu capul în faţă de către conducătorul auto. Ulterior, acesta a ameninţat poliţistul de frontieră cu un cuţit pe care îl sustrase de la ultimul, în timpul controlului. Şoferul venise la punctul de trecere a Frontierei Leuşeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, Inspectoratul de Poliţie Hînceşti a iniţiat o cauză penală conform art. 287 alin. (3) Cod Penal al Republicii Moldova. Informaţia a fost confirmată de către Ofiţerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!