Pesticide contrafăcute în valoare de 50 mii lei, confiscate de polițiștii din Hîncești

 

 

Angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești au descoperit o cantitate mare de pesticide în asortiment, în valoare de 50 mii lei, fără documente de proveniență. Întreaga cantitate de pesticide a fost depistată la un magazin agricol din r. Hîncești și urma să fie comercializătă pe teritoriul raionului.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

La solicitarea oamenilor legii de a prezenta documentele care ar demonstra proveniența și calitatea mărfii, agentul economic nu deținea nici un act oficial în acest sens.
Agentul economic este documentat pentru păstrarea și comercializarea ilicită a pesticidelor. Dacă vinovăția va fi dovedită, acesta riscă amendă de la 3000 până la 9000 lei, inclusiv confiscarea mărfii.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

Fotografia postată de Inspectoratul de Politie Hincesti.

sursa: Inspectoratul de Poliție Hîncești

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !