Petrocub Hîncești a făcut primele transferuri ale iernii.

 

 

 

 

Petrocub Hîncești a făcut primele transferuri ale iernii. Echipa antrenată de Lilian Popescu i-a achiziționat pe portarul Dorian Răilean, fundașul Ștefan Burghiu, mijlocașul Iaser Țurcan și atacantul Vadim Gulceac. Ștefan Burghiu, în vârstă de 27 de ani, a revenit la Petrocub, pentru care a evoluat în sezonul 2016-2017, stagiune în care a marcat 2 goluri în 14 partide. Apoi, el a jucat în Kazahstan la echipa Zhetysu, iar anul trecut a bifat 20 de prezențe pentru Sfîntul Gheorghe.

La formația din Suruceni a evoluat și portarul Dorian Răilean. Iaser Țurcan s-a transferat la Petrocub de la Dinamo-Auto, în timp ce colegul său de la naționala de tineret, Vadim Gulceac a fost cel mai bun marcator al echipei Zaria în ultima stagiune, cu 5 goluri.

Fotografia postată de FC Petrocub.

Fotografia postată de FC Petrocub.

Fotografia postată de FC Petrocub.

Fotografia postată de FC Petrocub.

 

 

 

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !