Sergiu Ioniță vrea să candideze la alegerile Parlamentare pe circumscripția uninominală nr. 38

 

 

 

 

De astazi a început colectarea semnăturilor în circumscripția uninominală nr. 38 pentru canditatura lui Sergiu Ioniță la alegerile Parlamentare din 24 Februarie 2019. Informația a fost confirmată de către Sergiu Ioniță pentru HN24 și a mai adăugat că va merge ca și candidat independent. Sergiu sa născut la Hîncești în anul 1979, este căsătorit și are doi copii. A absolvit școala medie generală nr.3 din Hîncești în 1996. În 2002 este absolvent al Universității Agrare din Moldova, facultatea medicină veterinară. Din 2007 este administrator la SC “Ioniser” SRL. În 2009 a fost decorat de către Președintele Republicii cu distincția de stat “Om emerit”.

Menționăm că data de 4 ianuarie a fost ultima zi în care doritorii de a candida pe circumscripțiile uninominale au avut dreptul de a înregistra grupurile de inițiativă, iar pentru a fi înregistrați în calitate de candidat, aceștia urmează să adune până pe 24 ianuarie 2019, de la 500 la 1000 de semnături. 

Deși Hîncești 24, nu este un site care publică noutăți din categoria Politic, în cazul apropierii Alegerilor Parlamentare 2019, facem un apel către toate Partidele și Candidații din Hîncești, să ne expedieze Programul, Poze, și altele necesare pentru a le face publice pentru toată lumea. Astfel toată informația ce ține de localitatea noastră în cadrul alegerilor va fi mediatizată.

HN24 asigură crearea la fiecare în parte a unei pagini personale, unde va fi plasată informația. Acest serviciu este Gratis pentru toți participanții și va dura doar pe durata alegerilor. Informațiile le expediați pe hn24tv@gmail.com

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !