Pieton lovit mortal în apropiere de vama Leușeni

În noaptea de 8 februarie 2022, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit apelul telefonic, precum că pe traseul Leușeni-Chișinău, în apropiere de Punctul vamal Leușeni s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că aproximativ la ora 02 noaptea, pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de postul vamal Leușeni, un automobil de model „VW Passat” fiind condus de un bărbat, în vârstă de 22 ani, locuitor al raionului Hîncești a tamponat o persoană de gen masculin, care a încercat să traverseze strada peste perila de la marginea drumului din partea dreapta spre stînga, conform deplasării direcției a automobilului.

În urma tamponării, pietonul a decedat la fața locului. În momentul impactului, în automobil se afla un minor de 11 ani. Acesta a fost transportat la Spitalul raional Hîncești, pentru ajutor medical. Șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic de tip „Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și identitatea persoanei. Informația a fost confirmată de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!