Știri din Hîncești

Poliţia are două versiuni privind moartea celor trei tineri. Detalii noi despre victime

  

 

Poliţia ia în calcul două versiuni preliminare privind moartea celor trei tineri din Hînceşti: o intoxicaţie fie cu o substanţă necunoscută, fie cu dioxid de carbon, pentru că în locuinţă ar fi fost recent reparat cazanul.  Cei doi medici care au constatat moarte tinerilor, după examinare s-au simțit rău și au fost nevoiți să stea sup picurătoare.

“Ieri seara, în jurul orei 21:30, în serviciul de gardă a Inspectoratului de Poliţie Hînceşti a parvenit un apel telefonic de la un bărbat, care a comunicat că în domiciliul vecinului său au fost depistate trei cadavre: doi bărbaţi şi o femeie. Prealabil, toţi cei trei s-ar fi intoxicat cu o substanţă neindentificată la moment”, a precizat Mariana Beţivu, ofiţer de presă al IGP.

Oamenii legii spun că victimele ar fi rude şi erau din familii bune.

Potrivit poliţiei, unul dintre tineri a revenit acum două zile din Irlanda, iar celălalt băiat care lucra ca taximetrist, l-a întâlnit şi l-a dus acasă. Tinerii s-au întâlnit pentru a sărbători revenirea amicului lor din străinătate. Astăzi sau cel târziu mâine urmează să se întoarcă din Turcia şi tatăl tânărului.

Amintim că doi băieţi de 24 și 25 de ani şi o fată de 19 de ani, au fost găsiţi morţi la o masă într-un apartament din localitate. Tînăra a lăsat în urma ei un copil mic.

Toate circumstanţele urmează să fie stabilite în cadrul unui proces penal.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R. Dumitru Gomaniuc.

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!