Rezultate Sondaj realizat de HN24 ! Vaccinare Da sau Nu !

Potrivit ultimelor date statistice prezentate de Ministerul Sănătății, situația COVID-19 în raionul Hîncești este următoarea:
2 389 cazuri confirmate.
104 decese.
1766 cazuri recuperate.
347 persoane aflate sub supraveghere medicală.

În condițiile vaccinării populației, HN24 a realizat un sondaj online despre dorința populației de a se vaccina sau nu, și iată ce rezultate am obținut. Din cele 520 de comentarii scrise, 87 % din respondenți au comentat că nu sunt gata să se vaccineze, iar restul ori s-au vaccinat deja, ori doresc să fie vaccinați.

HN24 a realizat și un sondaj referitor la faptul că dacă totuși optați pentru vaccinare, cu ce vaccin doriți să vă vaccinați ? astrazeneca,pfizer,sputnik-v.

Din cele 114 comentarii, majoritatea optează pentru Sputnik-v, după care urmează Pfizer, și într-un final Astrazeneca, de remarcat faptul că și la această întrebare, foarte multă lume a comentat că nu dorește să se vaccineze și este împotriva oricărui vaccin, și aici am avut comentarii mai hazlii în care mai multe persoane au zis că se vaccinează cu 50 de grame.

Deci ca și constatare, vedem cum majoritatea este contra vaccinării, iar cei care sunt pentru vaccinare optează între sputnik-v și pfizer.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!