Şi-a lovit mortal amicul cu o răzătoare de curățat încălțămintea

 

 

 

 

 La 5 decembrie 2018, în jurul orei 11:50, la Serviciul de Gardă a Inspectoratului de Poliţie Hînceşti, a parvenit un apelul telefonic prin intermediul Operatorului 112 de la Serviciul Urgență, precum că într-o localitate din raionul Hînceşti a fost depistat la domiciliu cadavrul unui bărbat în vârstă de 36 ani.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă şi conducerea Inspectoratului de Poliţie Hînceşti pentru a documenta cazul. Ulterior s-a stabilit, că în intervalul de timp 11:30-11:40, s-a iscat un conflict între doi prieteni.

Stăpânul casei în vârstă de 36 ani a fost lovit de către amicul său de pahar în vârstă de 44 ani cu o răzătoare de curățat picioarele în regiunea gâtului – treimea inferioară stângă, din cauza leziunilor corporale grave, bărbatul a decedat. Poliţia a iniţiat o cauză penală conform art. 145 alin.(1) Cod Penal al Republicii Moldova.

Făptaşul au fost reţinut în baza art. 166 Cod de Procedură Penală. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă de la 10 -15 ani de inchisoare. Informaţia a fost confirmată de către Ofiţerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră
Citește !  Înscrie-te la Secția de Box și K1 !

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!