Un bebeluș a fost găsit fără suflare, în așternutul în care dormea

 

 

 

 

La 6 decembrie 2018, în jurul orei 01 noaptea la Serviciul de Gardă a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitate din raionul Hînceşti, un bebeluş în vârstă de o lună a fost găsit fără suflare în așternutul în care dormea.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Hînceşti pentru a documenta cazul. S-a stabilit că mama a adormit copilul în jurul orelor 18-00.

Pe la miezul nopţii, părinţii s-au trezit şi au depistat că copilul nu prezintă semne de viaţă. Ulterior, a fost solicitată poliţia şi ambulanţa. Inspectoratul de Poliţie Hînceşti a iniţiat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului.

În urma, expertizei medico-legale se va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și ce anume i-a curmat viața micuțului de numai o lună. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !