Sondaj 24 ! Top 10 locuri preferate din Hîncești

Vă invităm să vă alăturați sondajului nostru special, “Top 10 Locuri Preferate din Hîncești”. Acest sondaj are scopul de a crea o hartă a iubirii noastre comune pentru locurile care ne definesc orașul și comunitatea. 

Participând la sondaj, contribuiți la construirea unei hărți colective a locurilor noastre preferate. Acest lucru nu doar ne unește, ci și oferă oportunități pentru îmbunătățiri și inițiative locale.

Acest sondaj nu este doar o formă de exprimare a preferințelor personale, ci și o modalitate de a vă implica activ în viața comunității. Locurile pe care le votăm pot deveni puncte de adunare sau sursă de inspirație pentru viitoare evenimente.

Hîncești este acasă pentru noi toți, iar acest sondaj este o oportunitate de a arăta lumii de ce suntem mândri să numim acest oraș “acasă”. Participați acum și să construim împreună harta locurilor noastre preferate din inima Hînceștiului!

Apropo, la dorință putem include și alte locuri, pentru asta ne puteți scrie un mesaj pe pagina Hîncești 24 de pe facebook.

Locuri Preferate din Hîncești

View Results

Loading ... Loading ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!