Suicid în localitatea Onești din raionul Hîncești un bărbat de 62 de ani și-a pus capăt zilelor

 

La 21 februarie 2020, în jurul orei 11:30, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic, precum că într-o localitatea din raionul Hîncești a fost găsită o persoană de gen masculin ce nu prezenta semne de viață. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că un bărbat în vârstă de 62 ani a fost găsit strangulat în propria gospodărie. Bărbatul locuia de unul singur, acesta a fost găsit fără suflare de fiul său care venise să-l viziteze. Victima obișnuia să consume alcool și nu era la prima tentativă de suicid. Preliminar pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru a stabili circumstanțele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest tragic. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care susțin activitatea echipei Hîncești 24: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R. Dumitru Gomaniuc. Cristina Deliu Soltan. Vitalie Raducanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!