Un cioban din localitatea Sărăteni raionul Hîncești găsit într-o fântână înecat

 

La 21 februarie 2020, în jurul orei 16, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic, precum că într-o localitatea din raionul Hîncești a fost depistat un cadavru de gen masculin într-o fîntînă.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 50 ani, muncea ca cioban la o stînă din sat, acesta a dorit să adape animalele și a căzut în fîntînă.

Victima locuia de unul singur și obișnuia să consume alcool. A fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a scoate trupul neînsuflețit al bărbatului.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. Informațiaa fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care susțin activitatea echipei Hîncești 24: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R. Dumitru Gomaniuc. Cristina Deliu Soltan. Vitalie Raducanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!