Tragedie pe șosea: Bărbat lovit mortal în localitatea Cioara

În seara zilei de 18 ianuarie, polițiștii din Hîncești au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Cioara, soldat cu pierderea vieții unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din raionul Telenești.

Potrivit informațiilor preliminare, un microbuz care circula pe ruta Chișinău-Pogănești a intrat în coliziune cu un bărbat care se deplasa pe acostament. Conducătorul microbuzului, un bărbat în vârstă de 62 de ani, se afla singur în vehicul în momentul impactului.

Din păcate, victima, în vârstă de 31 de ani, și originară din raionul Telenești, a suferit răni grave și a decedat la fața locului în urma accidentului. La momentul impactului, șoferul microbuzului a fost supus unui test cu aparatul Drager, rezultatul indicând o concentrație de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat.

Ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Vicol Cristina, a confirmat informația și a anunțat că polițiștii au demarat o anchetă penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor acestui tragic incident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!