Știri din Hîncești

Un băiat din Hîncești și-a donat toate jucăriile unui centru pentru copii

Este vorba de spre Ștefan Galanciuc, un băiat de 8 ani originar din Hîncești care acum o zi a fost din propria inițiativă a mers împreună cu tatăl său la centrul de plasament “Brîndușa” din Hîncești și a donat jucăriile lui personale.

Vedeți mai jos ce a declarat tatăl lui Ștefan pentru HN24.

Tatăl băiatului: ” Zilele trecute am început a face reparție în camera băiatului, și când am ajuns la jucării, am discutat cu Ștefănel că trebuie să facem ceva cu acest jucării, pentru că el este un băiat mare și merge la școala, și el a decis să le dea la alți copii “. Băiatul obsedat de mașinele, a donat peste 60 de jucării pentru copii de la Brîndușa, iar în următoarele zile va mai dona și haine și alte obiecte de care nu mai are nevoie.

Ștefan Galanciuc: ” Sunt mașinele mele personale care îmi plăceau mult, dar eu deja am crescut și nu mai am nevoie de ele, și ca să nu le arunc, am decis să le dau la alți copii “.

De constat, că este un gest foarte frumos din partea unui băiețel de doar 8 ani, care singur a decis să facă această donație, și probabil un exemplu și pentru alți copii din Hîncești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!