Un bărbat din Fîrlădeni s-a luat la bătaie cu primarul din localitate

La 18 aprilie 2021, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apel telefonic de la un bărbat, care a comunicat că, în strada satului Fîrlădeni, a fost agresat fizic de un localnic. La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că în jurul orei 15:00, un bărbat, în vîrstă de 52 ani, aflîndu-se în stare ebrietate, a intrat în incinta Primăriei din satul Fîrlădeni, unde manifestînd un comportament neadecvat și obraznic, a deteriorat bunurile din biroul primarului, apoi accidental l-a lovit cu un obiect în regiunea capului. Ulterior s-a stabilit că făptașul, de mai mult timp se află în relații ostile cu Primarul satului Firladeni, care l-a anunțat că îi va lua barul, din localitatea Fîrlădeni pe care ultimul îl are în proprietate.

Totodată, s-a stabilit că pe parcursul a mai multor luni între ei au mai fost conflicte, dar fără aplicarea forței fizice. Astăzi, 18.04.2021, în jurul orei 15:00, bărbatul l-a observat pe Primarul localității Firladeni, în timp ce se deplasa cu automobilul de serviciu și ulterior a început să-l injure cu cuvinte necenzurate, în urma faptului dat, Primarul s-a oprit pentru a clarifica situația, însă ultimul nu s-a liniștit și a început să-l agreseze fizic, în fața altor localnici, după care primarul s-a urcat în automobil și s-a deplasat spre Primărie.

Făptașul a observat automobilul primarului la Primărie și a decis să intre, să continue discutia, însă în urma unor replici aprinse între ei, s-a iscat un conflict, care treptat s-a transformat în bătaie. În urma bătăii, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost însoțit la IP Hîncești, pentru a fi supus testului alcooloscopic „Drager”, a cărui rezultat a fost de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat. Pe acest caz a fost inițiată o ancheta, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Informatia a fost confirmata de catre Ofiterul superior de Presa al IP Hincesti, Cristina Vicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!