Un bărbat în vârstă de 87 ani, a fost depistat decedat în propria locuință lîngă gura sobei

 

 

 

La 25 ianuarie 2019, în Serviciul de Gardă a IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic precum că în municipiul Hînceşti a fost depistat un bărbat care nu prezenta semne de viață. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hînceşti pentru a documenta cazul.

Astfel s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 87 ani, a fost găsit fără suflare în propria locuință lîngă gura sobei. Pe corpul acestuia fiind vizibile arsuri. Polițiștii au inițiat un proces penal în baza articolului 274 Cod Penal al Republicii Moldova pentru a stabili toate circumstanțele care au survenit decesul persoanei. Informația a fost declarată de către Ofițerul de Presă a IP Hînceşti, Cristina Vicol.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!