Un cetăţean sârb a provocat un accident rutier în apropiere de vama Leuşeni

 

 

 

La 27 decembrie 2018, în jurul orelor 19-30, pe traseul Chişinău – Leuşeni, în apropiere de postul vamal Leuşeni, un automobil a luat foc după ce s-a ciocnit cu o autocisternă.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Hînceşti, pompierii şi o ambulanţă. S-a constatat că o autocisternă care se deplasa spre postul vamal Leuşeni, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 41 ani, cetăţean sârb, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, lovind un autoturism de model BMW, condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, care se deplasa regulamentar spre municipiul Chişinău.

Impactul a fost într-atât de puternic, încât maşină a luat foc. Ambii conducători auto dar şi o pasageră, în vârstă de 21 ani, ce se afla în BMW nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii investighează circumstanţele producerii accidentului rutier. Şoferul vinovat va fi sancţionat conform Codului Contravenţional al RM. Informaţia a fost confirmată de către Ofiţerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

 

sursa video: Play.md

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

 

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !