Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp din Hâncești

 

 

La 23 august, aproximativ la orele 23-00 pe strada Mihalcea Hâncu 57 din municipiul Hâncești s-a produs un accident rutier. Șoferul în vârstă de 23 ani a pierdut controlul volanului, automobilului de model Mercedes și s-a tamponat într-un pilon electric. La momentul impactului în automobil se afla șoferul și un pasager care nu au avut nevoie de îngriji medicale.

În urma accidentului, șoferul a fost testat cu un aparat alcoolscopic Drager, rezultatul fiind de 0 mg/l. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului. Conducătorul auto va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al RM. Informația a fost confirmată de Serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !