Unde a fost găsită fata din Hîncești dispărută și alte detalii interesante

 La data de 20 octombrie, Hîncești 24 a publicat un anunț despre dispariția unei minore de 14 ani, care la data de 12 octombrie a plecat de acasă și aproape 10 zile nus e știa nimic de ea. 

La  zi după publicare, unde articolul a fost distribuit de peste 500 de persoane și vizualizat de peste 20 000 de oameni, poliția ne-a anunțat că fata singură a sunat și a zis că totul e bine cu ea și că se întoarce acasă.

Fata se afla la Strășeni în momentul depistării la o prietenă, un lucru straniu nu ?  Cum putea o fată să stea în ospeție aproape 10 zile, și nimeni de acolo să nu ridice semne de întrebare.
De ce părinții abia după 9 zile de când fata plecase de acasă au apelat la poliție ? Și până la urmă, de ce fata nu e la prima încercare de a fugi de acasă? anterior fata a mai plecat.

Probabil că lucrurile stau un pic altfel, iar aici desigur că e nevoie ca organele competente, primăria, poliția, asistența socială, psihologii să ducă o monitorizare mai strânsă pe acest caz, ca să nu ajungem din nou că luptăm cu consecința dar nu cu cauza.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!