Video ! Deținutele de la Rusca vs Domnica Cemortan ! Declarații Șocante !

 

   

 

Echipa HN24 s-a deplasat la Penitenciarul Rusca nr7 din r-nul Hîncești,în urma postărilor pe o rețea de socializare publicate de către Domnica Cemortan (aici) dar și în presă (aici)
Ca să ne asigurăm dacă este așa cum a scris Domnica Cemortan,am făcut un video cu Deținutele de la Rusca cu Copii.Toate detaliile le puteți vedea și în materialul video filmat de noi. Aceste acuzații aduse administrației Penitenciarului Rusca nr7 par a fi nefondate și lipsite de probe.Am încercat să o contactăm pe Domnica Cemortan însă ea nu a fost de găsit pentru a comenta. Aceste acuzații din partea Domnicăi Cemortan  au adus o imagine proastă Penitenciarului Rusca, iar cele publicate de ea nu au fost confirmate nici în materialul video,ba mai mult,deținutele de la Rusca au cu totul altă părere despre ea și acțiunile ei.Imaginile au fost filmate astăzi 20 februarie.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=y16NCHwOK88[/embedyt]

Mulțumim patronii noștri: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc. Susține echipa HN24

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!