Video! Polițiști atacați în stradă de mai multe persoane la Boghiceni

Doi polițiști au fost atacați în stradă de mai multe persoane. La data de 7 aprilie, în jurul orei 18:05, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești, a parvenit apelul telefonic de la un polițist din Hîncești, care a solicitat intervenția colegilor, menționând că a fost atacat de către cinci persoane în stradă, în satul Boghiceni.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că cinci persoane, patru bărbați și o femeie, aflându-se într-un automobil de marca Vaz, au urmărit, după care au blocat și atacat un VW Caddy, în care se afla ca pasager un angajat al Inspectoratului de Poliție Hîncești.

După ce au oprit automobilul, suspecții au deschis forțat mijlocul de transport și au deteriorat geamurile. Polițistul a fost amenințat cu vătămarea integrității corporale, iar în consecință, un ciob de sticlă de la geamul spart, i-a provocat o excoriație în regiunea feței.

De asemenea, șoferului i-au fost aplicate multiple lovituri cu pumnii. În momentul documentării, aceștia au manifestat un comportament agresiv și nesupunere cerințelor legale ale angajaților, iar femeia a lovit un alt angajat al poliției în regiunea capului și cu picioarele a lovit în automobilul de serviciu Dacia Duster. Deoarece erau agresivi și au opus rezistență, aceștia au fost reținuți, fiindu-le aplicată forța fizică și mijloacele speciale.

În acest caz au fost inițiate cauze penale pentru huliganism și ameninţarea sau violenţa săvârșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească și refuzul testării alcoospice pentru stabilirea stării de ebrietate.

Suspecții riscă conform art.287 alin.2 -pînă la 5ani, art.349 alin.1′-pina la 3ani si art.264 alin.3 Cod Penal – 200-240ore de muncă neremunerata in folosul comunității cu anularea dreptului de a conduce. Totodată, pe faptul ultragierii angajaților poliției, cât și pe faptul aplicării de către polițiști a forței fizice și a mijloacelor speciale, a fost sesizată Procuratura r.Hîncești.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=w5ucnq0Tbus[/embedyt]

2 thoughts on “Video! Polițiști atacați în stradă de mai multe persoane la Boghiceni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!