video: Seminar informativ la Hîncești privind conștientizarea efectului de maladie a Turbeculozei

 

   

 

Astăzi,  15.03. 2018  Consilierii de probațiune din cadrul Biroului de probațiune Hîncești în comun cu reprezentanții Centrului comunitar pentru protecția pacienților cu Turbeculoză, au organizat un seminar persoanelor din evidența BP Hîncești, persoanele condamnate condiționat și  acelor persoane eliberate din locurile de detenție.

Scopul acestui seminar a fost unul informativ, privind înștiințarea și conștientizarea efectului de maladie a Turbeculozei asupra societăți. Reprezentanții Centrului comunitar pentru protecția pacienților cu Turbeculoză, au venit cu un suport material condamnaților din raza r.Hîncești, cu o notă de informare cum este corect de a fi protejați de maladia Turbeculozei.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=zLG-bhLpL0Y[/embedyt]

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!