Cod galben de schimbare bruscă a vremii.

 

   

Meteorologii au emis cod galben de schimbare brusca a vremii.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, codul intra in vigoare maine si este valabil pana pe data de 22 martie.  Specialistii anunta ca maine va ninge puternic in toata republica.

În legătură cu ieșirea cicloanelor mediterane în perioada 17-22.03 se prevăd condiții meteo complicate: în intervalul 17-20 martie vor cădea precipitații la început sub formă de ploaie, pe 18-19 martie cu transformare în lapoviță și ninsori puternice (10-15 l/m2/12 h), izolat va viscoli, depuneri de lapoviță pe firele electrice și crengi, pe drumuri va troieni. Vântul nord-vestic se va intensifica de până la 15-20 m/s. Brusc se va răci: temperatura medie se va situa cu 6-11°C sub valorile normale climaterice.

În funcţie de evoluţia fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.

Sursa: Serviciul Hidrometeorologic de Stat

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!