O femeie din satul Mingir, raionul Hîncești a murit în condiții groaznice

 

 

   

 

 

Potrivit Regional.md, O femeie în vârstă de 64 de ani din satul Mingir, raionul Hâncești, a murit în condiţii groaznice. Aceasta a fost gasită de către vecini după 2 zile de deces cu aproximativ 30% din suprafaţa corpului mutilată de către rozătoare.

Rămasă singură, femeia consuma des băuturi alcoolice şi practic a murit în mizerie. Doar unul din fiii săi trăia la gazdă vizavi de locuinţă sa, dar nu avea nicio responsabilitate să o îngrijească, femeia având un comportament neadecvat.

Direct după autopsie cadavrul a fost înmormântat, sicriul fiind acoperit, iar oamenii veniţi să o petreacă pe ultimul drum nu au avut posibilitatea să-şi ia rămas bun de la bătrână.

sursa:Regional.md

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!