video:Semnarea acordului de cooperare polițienească Hîncești-Iași și Bârlad

 

   

 

În cadrul unei vizite organizate de către Inspectoratul de Poliție Hîncești în colaborare cu Biroul Teritorial Hîncești al Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) și colegii IPA Regiunea Iași și Bârlad, România au semnat un acord de parteneriat viabil și eficient de cooperare polițienească. Astfel, după partea solemnă, omologii din Iași și Bârlad au avut parte de o excursie în Conacul ManucBey, ultimii fiind plăcut impresionați despre istoricul acestei clădiri.

La eveniment au participat mai multe oficialități, printre care Președintele raionului Hîncești Ghenadie Buza, reprezentantul Guvernului în teritoriu Ion Mereuță, Președintele IPA Polevoi Igor, Secretarul general IPA –Mihai Avram, care au venit cu un mesaj de salut și aprecieri înalte către organizatori și oaspeți.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qZD82kf8V8Q[/embedyt]

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!