O mașină a rămas blocată în noroi pe str.Cogîlnic din Hîncești.

 

   

 

Mesaj expediat de Lilia C. pentru HN24.
Bună, așa s-a început ziua de astăzi. Am expediat video și niște poze cu mașina ce s-a blocat pe str.Cogîlnic, intersecția cu str.Veronica Micle la dreapta.Fără mașină a fost foarte greu, am procurat mașină dar cind ploua e problematic și cu mașina de circuculat.

Sesizat de către HN24, primarul municipiului Hîncești a declarat:
Cunosc personal această problemă, care e de mai mult timp. Anul acesta avem proiecte foarte mari de reparație a mai multor străzi  din Hîncești.Am să fac tot posibil să găsim soluții și resurse financiare pentru a repera și această stradă, cel puțin în varianta albă.

Vreau să aduc la cunoștință că fac tot ce îmi stă în puteri,de a rezolva problemele din oraș pe care le avem,dar nu le putem rezolva pe toate odată. Această problemă cu drumurile nu este doar la Hîncești, dar și în întreaga țară

Ne-am propus ca în curând să începem și reparația  străzilor: S.Lazo, Alexandru Cel Bun, Maria Drăgan, strada Teilor, dar și a altor străzi din Hîncești.
Cunosc și despre problema drumului din regiunea Protivogradnaia, care tot ne propunem să reabilităm drumul în varianta albă.

La moment avem două proiecte mari de reparație a străzilor A.Lăpușneanu, care unește 12 străzi. Costul proiectului este de 6 milioane 800 mii lei, anul trecut am identificat 1 milion 500 mii lei, iar anul acesta încă 1 milion 500 mii, pentru reparația acestei străzi.Urmează să găsim și restul banilor pentru a aduce la bun sfîrșit proiectul dat.

Strada Mihail Sadoveanu, la care lucrările vor începe acum în primăvară,unde din partea Consiliului Raional Hîncești au fost alocate resurse financiare în sumă de 1 milon 200 de mii lei, iar din partea primăriei Hîncești încă 2 milioane de lei.

Pentru a evita acele probleme cu care ne confruntăm nu doar noi dar și întreaga țară, și pentru a repara și restul străzilor din Hîncești, este nevoie de a finaliza lucrările de apă și canalizare, după care vom putea începe reparația altor  străzi.

Promit că în viitorul apropiat voi organiza o întîlnire comună cu toți locuitorii din Hîncești, la care vom discuta subiecte, probleme și cum am putea să le rezolvăm.

Primarul A.Botnari a mai adăugat:
În curînd  intrăm în sărbătorile de Paști, vrem să amenajăm orașul ca și în anii precedenți, marcajul stradal, curățenie. Fac un apel către toți locuitorii, să facă la rîndul lor și ei curățenie la locul unde locuiesc, să se implice în campania “Orașul Meu Curat” dar și să păstrăm curățenia, ca să avem un oraș curat și frumos.

 

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!