Ziua Uşilor deschise la Inspectoratul de Poliţie Hînceşti

 

 

Cu ocazia Zilei Poliției Naționale, Inspectoratul de Poliție Hînceşti și-a deschis larg ușile pentru toți cei care  au dorit să afle cu ce se ocupă polițiștii din Hînceşti. La eveniment a fost prezent  președintele raionului Hînceşti,dl. Ghenadie Buza, reprezentanți ai societății civile, veteranii MAI, Bunicii Grijulii, tinerii care au participat în cadrul campaniei “Din cilisele Poliţiei”, copiii care au beneficiat de cadouri în campania “Copil şcolarizat – copil protejat”, liderii de vecinătate, inclusiv şi tineri, care au fost curioși să afle mai multe detalii din activitatea polițienească. Evenimentul a demarat cu o retrospectivă a activității poliţieneşti pe parcursul anului 2018.

Tot aici, s-a vorbit despre proiectele implimentate în acest an de către angajații IP Hînceşti. Totodată, cei mai activi lideri ai sectoarelor de supraveghere de vecinătate, Bunici Grijulii au primit diplome pentru colaborare și implicare în asigurarea ordinei publice. Doritorii au avut posibilitatea să mănuiască arme și alte obiecte din dotare a polițiștilor. Copiii au primit în dar cadouri şi certificate de participare.

Șeful Inspectoratului de Poliție Hînceşti, Lilian Luca, a menționat că angajații Inspectoratului de Poliţie Hînceşti, mereu stau la straja ordinii publice, iar bunele rezultate au fost obținute grație colaborării cu societatea civilă. Ofiţer de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Donează pentru HN24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!