A fost aleasă culoarea anului 2023 Viva Magenta

Institutul Pantone a anunţat culoarea anului 2023! Este vorba despre Viva Magenta, o combinație electrizantă între albastru şi roşu.

O nuanță neconvențională pentru o perioadă neconvențională:o nouă viziune. Culoarea anului 2023: PANTONE 18-1750 Viva Magenta. Vibrând cu vigoare, o nuanță înrădăcinată în natură descendentă din familia roșii demonstrând un nou semnal de forță, au anunțat reprezentanții Pantone pe Twitter.

Viva Magenta 18-1750 de la Pantone este o culoare roz vibrantă, cu accente de violet, care aparține familiei de culori roșii. „Este asertivă, dar nu este agresivă – ne referim la ea ca la un pumn într-o mănușă de catifea”, a declarat vicepreședintele Pantone Color Institute, Laurie Pressman. „Este o nuanță roșie curajoasă și neînfricată care vibrează cu vervă și vigoare”, a declarat Pressman pentru Dezeen. „Exuberanța sa promovează optimismul și bucuria”. Departamentul de cercetare Pantone, Pantone Color Institute, care se ocupă de previziunile de tendințe, selectează culoarea în fiecare an. Acesta a declarat că alegerea culorii din acest an reflectă spiritul „rebel” al vremii și interesul reînnoit pentru experimentul creativ în urma pandemiei de coronavirus. „Îndrăzneață, spirituală și incluzivă pentru toți, Pantone 18-1750 Viva Magenta salută pe oricine și pe oricine cu același spirit rebel”, a declarat marca. „Puternică și împuternicitoare, este un roșu animat care încurajează experimentarea și exprimarea de sine fără rețineri; o nuanță electrizantă, fără limite, care este în mod evident „acolo afară” și este o declarație care iese în evidență.

 

sursa https://sinteza.org/2022/12/02/foto-a-fost-aleasa-culoarea-anului-2023-ce-este-viva-magenta/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=foto-a-fost-aleasa-culoarea-anului-2023-ce-este-viva-magenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!