Știri din Hîncești

A pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și a derapat de pe traseu

 

 

 

La 16 februarie 2019, în jurul orei 14-30 , pe traseul Hînceşti-Lapusna, în apropiere de satul Rusca s-a produs un accident rutier. Conducătorul auto, in virsta de 22 ani, locuitor al raionului Hînceşti fiind la volanul autoturismului de model Opel Astra deplasindu-se dinspre satul Lăpușna spre municipiul Hînceşti a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă a derapat de pe traseu și s-a inversat pe marginea carosabilului.

În momentul impactului, șoferul era singur în mașină și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Automobilul a fost avariat considerabil. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului rutier. Șoferul va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional al Republicii Moldova. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!