Accident pe șoseaua Hâncești-Chișinău ! O persoană transportată de urgență la spital

 

Astăzi, 10 septembrie, aproximativ la ora 7-10min. pe traseul Hâncești-Chișinău, R3 km29 s-a produs un accident rutier cu implicarea a două autovehicule. Astfel un microbuz de pe ruta Hânceşti-Buţeni a fost lovit lateral de un automobil de model BMW, la volanul căruia era un șofer în vârstă de 25 ani originar din Comrat. Preliminar se constată că conducătorul automobilului BMW nu a ţinut cont de condițiile meteo și nu s-a încadrat în curbă, şi a tamponat microbuzul.

În urma impactului o persoană în vîrstă de 69 ani fost transportată de urgenţă la spitalul raional din Hâncești. Victima având fracturată coloana vertebrală și bazinul. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului rutier.

Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat conform legislației. Informația a fost confirmată pentru HN24 de către  ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol.

ACCIDENT GRAV cu implicarea unui microbuz de pe ruta Hânceşti-Buţeni. O persoană, transportată de urgenţă la spital (FOTO)
sursa foto:publika

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Cristina Vidrascu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!