Știri din Moldova

Apel către femei:Sesizați poliția în caz de tangențe cu acest bărbat

Ultima oră :  În timpul acțiunilor masive întreprinse de polițiști și societatea civilă, cu regret, acum oamenii legii au găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei.

Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară. 

 

Contextual dispariției tinerei de 19 ani, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, Poliția face apel către cetățeni, în special #femei, să ne sesizeze de urgență dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.

 

Este vorba despre șoferul în mașina căruia a urcat fata în acea seară. În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei.

 

În timp, bărbatul s-a schimbat fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata.

 

❗️Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați-ne 📞 060033442.
Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.

 

sursa : Poliția Republicii Moldova

 

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!