Cadavrul unui copil nou născut a fost depistat abandonat în Chișinău

Cadavrul unui copil nou născut a fost depistat abandonat în parcul amplasat pe str. M. Sadoveanu, din sec. Râșcani a capitalei, transmite  HN24 cu referire la Telegraph.md

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat în seara de 14 ianuarie în jurul orei 20:00, de către un bărbat, precum că în parcul amplasat pe str. M. Sadoveanu, a depistat cadavrul unui copil nou-născut.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, procurorul de serviciu, fiind solicitat și medicul legist, pentru examinarea cadavrului. În urma examinării de către medicul legist s-a stabilit că cadavrul este de gen feminin, careva leziuni vizibile pe suprafața corpului nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la CML, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului copilului.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, ofițerii de investigației și urmărire penală, au dispus un șir de măsuri speciale, întru stabilirea identității mamei.

Totodată pe cazul dat angajații poliției au sesizat Direcția Protecției Drepturilor Copilului.

sursa:  Telegraph.md

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!