Conducerea Inspectoratului de Poliție Hîncești s-a întrunit cu duhovnicii bisericilor din raionul Hîncești

   

 

 

Pe 23 aprilie 2019, conducerea Inspectoratului de Poliție Hîncești s-a întrunit cu duhovnicii bisericilor din raionul Hîncești, unde au discutat despre activitățile de perspectivă în vederea prevenirii ratei delicvente și infracțională.
Totodată s-a discutat despre formele și metodele de prevenire a bunurilor fiind abordate cauzele și condițiile care pot favoriza comiterea faptelor antisociale.

Pentru asigurarea unei activități proactive de prevenire în comunitate, Inspectoratul de Poliție Hîncești și Parohiile din raionul Hîncești au decis să conlucreze împreună pentru un rezultat pozitiv în folosul comunității.

Este de menționat faptul, că angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești au inspectat toate lăcașele sfinte din raion și pentru a preveni eventualele infracțiuni din aceste obiective au înaintat un șir de recomandări printre care:

➡️dotarea cu gratii a geamurilor;
➡️conectarea lăcaşelor sfinte la pupitrele centralizate de pază;
➡️montarea camerelor de monitorizare video;
➡️asigurarea iluminării externe pe timp de noapte a lăcașelor sfinte;
➡️contact direct cu șeful de sector/post.

☑️Concomitent fiind în pragul sărbătorilor pascale au fost abordate măsurile de ordine și securitate publică ce se impun la aceste evenimente.

Este posibil ca imaginea să conţină: 13 persoane, oameni în picioare, costum şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, oameni în picioare, costum şi interior

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!