De ce nu ar trebui să aduceți flori de plastic la cimitir

Vă rugăm să vă gândiți de 100 de ori înainte de a cumpăra flori din plastic. Plasticul se descompune în pământ timp de 100 (o sută) de ani!
Și câte tone din această otravă duc credincioșii în cimitire ?

Florile artificiale ajung foarte repede în coșul de gunoi, apoi sunt arse. Poluarea aerului are loc la o scară îngrozitoare. Respirăm aer poluat și ne stricăm sănătatea, stricăm sănătatea celor dragi.
Este necesar un astfel de sacrificiu pentru rudele care se odihnesc într-un cimitir?

Ce poate înlocui florile tradiționale de plastic ieftine?
1. Flori de hârtie
2. Lumânări
3. Coroane de pin
4. Flori vii
5. Flori uscate
6. Pomană și mâncare pentru cei nevoiași
7. O rugaciune

Puteți planta iarbă de gazon, trandafiri de piatră și alte flori pe morminte. Din păcate, acum oamenii sunt, în general, prea leneși pentru a o face, este mult mai ușor să cumperi flori de plastic periculoase dăunătoare …

De ce să transportați buchete de plastic la cimitir dacă puteți planta acolo flori proaspete? Dacă puteți aduce un buchet modest de flori proaspete care să încânte cu adevărat ochiul pe vreme rece? Florile artificiale, chiar și în stadiul inițial de producție, dăunează mediului, deoarece în timpul fabricării lor se formează o cantitate imensă de substanțe nocive.

Ce flori puteți planta într-un cimitir? Există multe opțiuni!

Narcisele, lacramioare, zambile și crocuri sunt flori perene, destul de nepretențioase. Puteți planta gladiole și bulbi de dalie, dar acestea trebuie săpate în toamnă pentru a fi plantate din nou în primăvară.
Speciile de geraniu cu creștere scăzută cresc bine, tufișurile sale împiedică apariția buruienilor. Crizantemele înfloresc toată vara și toamna! Flori sălbatice precum gălbenele vor înflori ani de zile …
Dacă sunteți foarte îngrijorat de cum va arăta mormântul unei rude și doriți ca florile să dureze mai mult, căutați flori artificiale pe bază de țesături înmuiate în ceară colorată. Arată chiar mai frumoase, au prețuri similare, dar sunt mult mai sigure pentru mediu!

One thought on “De ce nu ar trebui să aduceți flori de plastic la cimitir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!